Om festivalen

»OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet« er grænseregionens litteraturevent, hvor nordiske forfattere besøger biblioteker og skoler på begge sider af den dansk-tyske grænse.

Årets forfattere

Fra Danmark deltager forfatterne Naja Marie Aidt, Eva Tind og Kim Fupz Aakeson. Fra Norge kommer forfatterne Trude Teige og Erlend Loe. Kim Fupz Aakeson optræder også sammen med Vitello, og Tine Mynster tager på tur med bogbussen med musik og sang.

Programhæftet giver dig information og baggrundsviden om alle gæster.

Helt sin egen

»OrdFraNord« er helt sin egen. Vi er en lille litteraturfestival, men med store navne. Hos os kommer du tæt på forfatterne, får inspiration til ny læsning og mulighed for at komme i direkte kontakt og snak med kunstnerne – alt sammen i uformelle og afslappede rammer. »OrdFraNord« står for det umiddelbare møde, for åbenhed og respekt, nysgerrighed og interesse for dansk og nordisk litteratur.
Under litteraturfesten bor forfatterne i Flensborg, men turnerer rundt i hele regionen for at møde dig og mange andre interesserede i grænselandet. På Flensborg Bibliotek vises samtidig en kunstudstilling arrangeret af Sydslesvigs danske Kunstforening. 

I år har vi for første gang »BordFraNord«, som er en dag om nordisk mad med smagsprøver.

Til alle deltagere og gæster i OrdFraNord 2024

VELKOMMEN … og rigtig god fornøjelse!

Lene Lund
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

 

»OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet« er støttet af Rislum Fonden.