Om festivalen

»OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet« er grænseregionens litteraturevent, hvor nordiske forfattere besøger biblioteker og skoler på begge sider af den dansk-tyske grænse.

Årets forfattere

I år får vi besøg fire forfattere. Fra Danmark deltager Anne-Cathrine Riebnitzsky og Merete Pryds Helle. Færøerne repræsenteres af Jógvan Isaksen og Sverige af Karin Smirnoff. Vi glæder os til mødet med forfatterne. Programhæftet giver dig spændende informationer og baggrundsviden om alle fire gæster.

Helt sin egen

»OrdFraNord« er helt sin egen. Vi er en lille litteraturfestival, men med store navne. Hos os kommer du tæt på forfatterne, får inspiration til ny læsning og mulighed for at komme i direkte kontakt og snak med kunstnerne – alt sammen i uformelle og afslappede rammer. »OrdFraNord« står for det umiddelbare møde, for åbenhed og respekt, nysgerrighed og interesse for dansk og nordisk litteratur.
Under litteraturfesten bor forfatterne i Flensborg, men turnerer rundt i hele regionen for at møde dig og mange andre interesserede i grænselandet. På Flensborg Bibliotek vises samtidig en kunstudstilling arrangeret af Sydslesvigs danske Kunstforening. 

I år har vi for første gang »BordFraNord«, som er en dag om nordisk mad med smagsprøver.

Til alle deltagere og gæster i OrdFraNord 2022

VELKOMMEN … og rigtig god fornøjelse!

Lene Lund
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

 

»OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet« er støttet af Rislum Fonden.