2023/09/21 - Haderslev Bibliotek - Månen

Bogkoncert

Benjamin Koppel med Katrine Gislinge

21. september 2023 - 19:00

Haderslev Bibliotek - Månen

Entré: DKK 100,-
Bogkoncerten tager et klassisk afsæt i de musikalske værker, som Hannah omtaler i Annas sang. Benjamin Koppel og den klassiske pianist Katrine Gislinge giver smagsprøver.

Glæd dig til en koncert hvor Benjamin Koppel taler om baggrunden for romanen og løfter sløret for, hvor virkelighedsnær fortællingen er, mens musikken flettes ind og publikum tages med bag scenen til den store litterære overraskelse og anmelderroste roman Annas Sang.

Saxofonisten Benjamin Koppel

Som 15-årig var han medstifter af soul/rock-orkestret Tournesoul og dannede samtidig sin egen jazz-kvartet, der i 1993 udgav debut-cd'en Benjamin Koppel Quartet, og siden er det blevet til næste 60 udgivelser.

Han befinder godt i både jazz, soul, pop og klassiske sammenhænge og hans saxofonspil kan høres på en lang række danske pop-udgivelser, soundtracks til adskillige film, tegnefilm og balletter.

Han har eget pladeselskab med tre ansatte, som styrer turnéer og de to jazzfestivaler, Summer Jazz og Winther Jazz, som Benjamin er musikchef for.

I 1992 modtog han, som den første jazzmusiker, Jacob Gades Legatets store pris. I 2011 modtog han den franske orden Ordre des Arts et des Lettres, der gives til kunstnere, som har ydet en særlig indsats for udviklingen af kunst og litteratur i Frankrig og resten af verden.

Pianisten Katrine Gislinge

Pianisten Katrine Gislinge blev uddannet på Det kongelige danske musikkonservatorium og havde sin debutkoncert i 1992. Siden har hun etableret sig, som er en af Skandinaviens mest markante pianister med både solo- og kammermusik-koncerter i det meste af Europa og USA. 

Katrine Gislinges repertoire spænder fra Bach til den allernyeste musik, og hun formår på en smuk og fascinerende måde at få sit personlige, følsomme spil til at give farve og ekstra dimensioner til hver eneste af klaverrepertoirets stilperioder.

Forfatterne

Allerede som barn interesserede Benjamin Koppel sig for at skrive, og som ca. 10-årig købte han en smart elektrisk skrivemaskine med slettebånd.

Øvrige arrangementer 2023

Fredag
8september
8. september 2023
Tirsdag
19september
19. september 2023
Onsdag
20september
20. september 2023
Torsdag
21september
21. september 2023
Fredag
22september
22. september 2023