2018/10/02 - Flensborg Bibliotek

Kunstudstilling

Et bord er et bord

2. oktober 2018 - 9:00

Flensborg Bibliotek

Entré: Fri
Anders Bonnesen har omdannet novellen ”Et bord er et bord” af Peter Bichseltil til et kunstværk. Han har taget alle ord fra novellen og præget hvert ord på et bræt. Det giver mange brædder, som børn og voksne kan arbejde med i udlånet, hvor de danner rim, sætninger eller som byggeklodser.

Inspiration til leg og læring med ORD. Anders Bonnesen har omdannet novellen ”Et bord er et bord” af Peter Bichseltil til et kunstværk. Han har taget alle ord fra novellen og præget hvert ord på et bræt. Det giver mange brædder, som børn og voksne kan arbejde med i udlånet, hvor de danner rim, sætninger eller som byggeklodser.

”En mand besluttede sig for at kalde sengen for billede,
bordet for tæppe, stolen for vækkeur og så videre,
indtil han havde et sprog som var helt hans eget …”

Novellen ”Et bord er et bord” er oprindeligt skrevet af den schweiziske forfatter Peter Bichsel. Det er en kort novelle om kommunikation, sociale relationer og sprog. Novellen er for alle aldre. Den er også lavet som billedbog med Lillian Brøggers illustrationer. 

Anders Bonnesen har omdannet novellen til et kunstværk. Han har taget alle ord fra novellen og præget hvert ord på et bræt. Det giver mange brædder, som børn og voksne kan arbejde med i udlånet, hvor de danner rim, sætninger eller som byggeklodser. 

Alle børn og voksne er velkomne til at besøge udstillingen og bygge og lege med BORD & ORD i åbningstiden på egen hånd. Større grupper/skoleklasser bedes booke tid til at besøge udstillingen, mindst 2 dage i forvejen.

Ved udstillingen står 28 eksemplarer af billedbogen ”Et bord er et bord” illustreret af Lillian Brøgger, så der er mulighed for at kan læse novellen sammen eller hver for sig og lege med ordene bagefter og genskabe historien eller selv lave helt nye historier.

Fra ca. 5/6 år til ca. 5. klasse.

Kunstværket er udlånt af Køge bibliotekerne.

Øvrige arrangementer 2018

Torsdag
6september
6. september 2018
Onsdag
3oktober
3. oktober 2018
Torsdag
4oktober
4. oktober 2018
Fredag
5oktober
5. oktober 2018
Lørdag
6oktober
6. oktober 2018