2015/09/19 - Flensborg Bibliotek

Festivalafslutning

Ulla-Lena Lundberg, Thomas Rydahl og Hanne Bech Hansen

19. september 2015 - 14:00

Flensborg Bibliotek

Entré: 100 DKK / €13 (inkl. kaffe og lagkage)

Forfatterne Ulla-Lena Lundberg, Hanne Bech Hansen og Thomas Rydahl afslutter litteraturfestival.nu på Flensborg Bibliotek.

Finlandssvenske Ulla-Lena Lundberg har altid skrevet, og hun finder stor inspiration til sine romaner i hele verden og ikke mindst på Ålandsøerne, hvor hun er vokset op og hendes far var præst, da hun var ganske lille. Hun er meget fugleinteresseret og viser gerne turister rundt.
Lundberg interviewes af Anette Jensen, tidligere leder af Nordisk Informationskontor.

Hanne Bech Hansen vidste, at det ville blive en stor omvæltning at gå på pension. Hun fik derfor installeret computer og internet i sommerhuset i Kerteminde, så hun kunne begynde at skrive. Hun skrev uafbrudt i tre måneder på sin første bog. Når hun skrev slappede hun af.

Thomas Rydahl brugte tre år på at skrive „Eremitten”. Meget af tiden sad han og skrev på kunstmuseet Lousiana. Idéen opstod, da han var på Fuerteventura. Samtidig var han fascineret af TV-programmer, hvor efterladte leder efter forsvundne danskere. Rydahl er i gang med at skrive en roman mere om eremitten.

Die Veranstaltung findet in dänischer Sprache statt.

Forfatterne

Thomas Rydahl debuterede i 2014 med „Eremitten”, som handler om taxachaufføren Erhard Jørgensen, der er udvandret til Fuerteventura.
Ulla-Lena Lundberg er født på Ålandsøerne i 1947 er finlandssvensk. Barndommen på en ø har inspireret hende til at skrive romaner, som foregår på Ålandsøerne blandt andet trilogien: „Leo,” „Den store verden” og „Allt man kan önske sig”.
Hanne Bech Hansen er i den danske offentlighed kendt som den første kvindelige chef for Politiets Efterretningstjeneste og Politidirektør ved Københavns Politi.

Øvrige arrangementer 2015

Torsdag
3september
3. september 2015
Onsdag
16september
16. september 2015
Torsdag
17september
17. september 2015
Fredag
18september
18. september 2015