2018/10/06 - Flensborg Bibliotek

Forfatterarrangement

Anna Grue og Birgitte Bartholdy

6. oktober 2018 - 14:00

Flensborg Bibliotek

Entré: € 10,- inkl. let traktement

Moderator: Berit Holbek Jensen.

Forfatterne

Han er kreativ direktør i et reklamebureau og sygemeldt, da firmaets rengøringsassistent findes myrdet. Han opdager, at han har et talent for at opklare forbrydelser. Det er hyggelige krimier med gammeldags detektivarbejde, som også tiltaler ikke typiske krimilæsere.

Anna Grue har også skrevet kærlighedshistorien Italiensvej om italienske Vittoria, som kom til Danmark i 1958, hvor hun bliver veninde med sin modsætning, danske Conny. Hun bliver gift med en læge og lever et husmoderliv. I andel del, De voksnes rækker møder vi veninderne i 1964, hvor blandt andet en Beatles-koncert deler vandene i København.  Begge romaner er underholdende og giver et godt tidsbillede. 

Nogle vil kalde Grues bøger lufthavnslekture, og det har forfatteren intet imod. Hun elsker selv at læse bøger, hvor siderne vender sig selv.

Det er 11 personlige historier fra ordblinde med så forskellige uddannelser som billedkunstner, pottemager, frisør, sexolog, kemiingeniør m.fl. Hun har endvidere skrevet "I Jakobs hus" og krimien "Frostgrader". Den seneste roman "Vildfarelser" udkom i 2016. Om den skriver lektør ved DBC, Sanne Mendel: "En krimi-agtig generationsroman fyldt med spænding, hemmeligheder og kærlighed.

Romanen er velskrevet og er næsten et puslespil som kapitelvis samles brik for brik. Skildringen af kollektivet i 1970'erne og 1980'erne er meget troværdig. Kapitelskiftene imellem fortid og nutid harmonerer godt og gør romanen levende og øger indlevelsesevnen".

Øvrige arrangementer 2018

Torsdag
6september
6. september 2018
Tirsdag
2oktober
2. oktober 2018
Onsdag
3oktober
3. oktober 2018
Torsdag
4oktober
4. oktober 2018
Fredag
5oktober
5. oktober 2018