2018/10/05 - Biblioteket Sønderborg

Forfatterarrangement

Leonora Christina Skov og Anna Grue

5. oktober 2018 - 17:00

Biblioteket Sønderborg

Entré: DKK 130,-

Forfatterne

Hun får konstant at vide, hvilken byrde hun er for forældrene, især for moderen, hvis sygdom hun er skyld i.

Temaet om den onde mor og et uelsket barn har altid fyldt i forfatterskabet, men først her i den sjette roman har Leonora Christina Skov for alvor taget fat på problemet og skrevet en erindringsroman. Hun frygtede, at hun ellers ville skrive om det samme tema de næste mange år.

Forfatteren har gennem mange år deltaget i den offentlige debat, ofte har temaet været det stillestående familieliv og feminisme. Hun har skrevet anmelderroste romaner som Champagnepigen. Men med den seneste roman har hun for alvor ramt et stort publikum.

Udover at være forfatter er Leonora Christina Skov anmelder ved Weekendavisen. 
 

Han er kreativ direktør i et reklamebureau og sygemeldt, da firmaets rengøringsassistent findes myrdet. Han opdager, at han har et talent for at opklare forbrydelser. Det er hyggelige krimier med gammeldags detektivarbejde, som også tiltaler ikke typiske krimilæsere.

Anna Grue har også skrevet kærlighedshistorien Italiensvej om italienske Vittoria, som kom til Danmark i 1958, hvor hun bliver veninde med sin modsætning, danske Conny. Hun bliver gift med en læge og lever et husmoderliv. I andel del, De voksnes rækker møder vi veninderne i 1964, hvor blandt andet en Beatles-koncert deler vandene i København.  Begge romaner er underholdende og giver et godt tidsbillede. 

Nogle vil kalde Grues bøger lufthavnslekture, og det har forfatteren intet imod. Hun elsker selv at læse bøger, hvor siderne vender sig selv.

Øvrige arrangementer 2018

Torsdag
6september
6. september 2018
Tirsdag
2oktober
2. oktober 2018
Onsdag
3oktober
3. oktober 2018
Torsdag
4oktober
4. oktober 2018
Fredag
5oktober
5. oktober 2018
Lørdag
6oktober
6. oktober 2018